Menu Luk

BLACK FRIDAY 2020

BLACK FRIDAY 2020

BLACK FRIDAY 2020 ER RABATKODE

Gælder den 27. november 2020, så længe lager haves!
Skynd dig og spar 10% på alt i webshoppen og butikken.

     Velkommen til Black Friday årets vildeste, gode online-tilbud hos Angelina Design Studio Danmark – årets største ” SHOPPING DAG“.
     Vi har startet Black Friday som giver dig årets bedste priser. 
     Køb konfirmationskjoler kollektion 2021. Vi har et stort udvalg af billige, flotte og fantastiske konfirmationskjoler til din store dag. Hos os finder du altid et spændende udvalg af enkel og romantisk, vintage og utraditionel, sporty og smart, unik og elegant konfirmationskjole, såvel konfirmations buksedragt, jakke, tilbehør og accessories. Vi har masser af smukke konfirmationskjoler og konfirmations buksedragter med og uden blonder, tyl – Perfekt til de piger der ikke ønsker at gå i konfi kjole. SKAB DIT EGET LOOK. Du kan nemt købe din drømmekjole til din store dag hos os. Vi har smukt og unikt dansk design. Vores egen tøjmærke produceres med højt kvalitet.
Køb hos os online via vores webshop eller i butikken ( Vissingsgade 4, 7100 Vejle ) – spar tid og penge!
DET ER DIN RABATKUPON

BLACK FRIDAY 2020

     Hvordan bruger jeg min rabatkuponkode?
En rabatkuponkode indtaster du altid ved betaling (indkøbskurv “TILFØJ RABATKODE” eller kassen “KLIK HER FOR INDTASTE DIN RABATKUPONKODE”).
Indtast BLACK FRIDAY 2020
     Når denne er tilføjet, vil du i højre side på ordreoversigten, kunne se at rabatten er fratrukket din ordre. Det er desværre ikke muligt at bruge en rabatkode, efter du har gennemført bestillingen.
Bemærk: En rabatkode kan ikke kombineres med andre rabatter,
     Skulle der opstå spørgsmål, så sidder vi klar ved telefonen.
Posted in Nyheder

Related Posts