Menu Luk

Brudebutik

Brudebutik. Bryllup er den vigtigste begivenhed, som alle vil huske det for livet, og ikke kun på billeder, men også i hyggelige minder. Hver brud ønsker at se perfekt ud på hendes bryllupsdag! Brudekjole er det vigtigste ved et bryllup! Enhver brud er enig om, at i hele processen med at forberede brylluppet er valg af kjole den mest besværlige og ansvarlige opgave. At vælge en brudekjole tager tid. Hver brud ønsker at vælge den smukkeste perfekte brudekjole. En prøve frisure og makeup vil hjælpe den fremtidige brud til vænne sig til det, og om nødvendigt foretage justeringer eller endda prøve forskellige muligheder. Svarer idéen og virkeligheden ikke til det ønskede resultat. Og det er så vigtigt at føle sig godt tilpas og ikke bekymre dig om noget på denne vigtige dag for dig!

Hvad kunne være bedre end at besøge en lille bryllupsbutik på jagt efter din brudekjole. En venlig sælger – hvor du kun har hendes opmærksomhed. Vores sælger er skrædder uddannet, kan nemt håndtere og tilpasse en kjole til kroppen. Hun vil hjælpe med at vælge en kjole. Vælg en stil og facon som klæder dig. Prøv også kjoler, du ikke umiddelbart tror er til dig. Måske bliver du overrasket over, hvad der egentlig klæder dig. Tag eventuelt et billede af dig selv i kjolen til senere overvejelser. Få tips til kjolevalg efter kropsfacon. Tag en veninde eller et familiemedlem med, når du skal prøve kjolen. Men du skal være sikker på, at hun tør sige sin ærlige mening. Spørg eventuelt også din kommende mand om, hvad han kan lide. Det er trods alt også til hans ære

Brudekjoler PRINSESSE

Hovedtræk ved denne prinsessekjole er en stort tylskørt. Den øverste er normalt en korset, der er skåret i taljen. Selvfølgelig er denne model af kjole en af de mest populære, fordi hver pige har drømt mindst én gang i sit liv for at være en rigtig eventyrprinsesse. Men før du vælger det, er det værd at overveje et par punkter.

Brudekjoler A-SILHUET

“A-silhuet” – allerede baseret på navnet, bliver det klart, at en sådan model ligner bogstavet “A”. Kjolen har en stram overdel og nederdel, som fra hofter gradvist udvides til bunden. Bunden kan være meget stor, men det er meget pænt og elegant.

Brudekjoler HAVFRUE

Tætsiddende silhuet der går lidt ud forneden i havfrue, skjørtet udvider fra knæet. Kjolen kan være med eller uden slæb. Kjolen med slæb er lidt længere bagtil, så stoffet folder sig lidt ud når man går.Dette er en af de mest popular modeler, derfor er der mange piger vælger facon “havfruen”.

Brudekjoler EMPIRE

modeller af kjoler har en høj talje. Et løst nederdel lavet af lette stoffer. Denne kjole er meget behagelig og hindrer ikke bevægelse.

Brudekjoler BOHO

Den charmerende og romantisk boho-stil er hotteste trend i bryllupsmoden netop nu og stråler af ukompliceret elegance. Stilen er ideel til dig, der vil giftes vildt romantisk, men samtidig også holde stilen lidt tidløs og afslappet.