Menu Luk

Handelsbetingelser 

Salgs – og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle nye leverancer fra angelina-design.dk.

Angelina-design.dk ejes og drives af Angelina Design og Skrædderi, CVR-nr 37146676, Alsvej 13, 5500 Middelfart.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på angelina-design.dk eller i vores fysiske butik ( Vissingsgade 4, 7100 Vejle) til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Priser

Alle priserne på angelina-design.dk er gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændre sig løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inklusiv 25% moms og i danske kroner, men eksklusiv fragt/porto. Priserne gælder kun til ordrer for levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.

Bestillingskøb på webshop

Angelina-design.dk er åben døgnet rundt og det er nemt at bestille varer på vores webshop. Vi producerer varer efter jeres bestillingskøb (efter din valgte størrelse og farve).

Du vælger de varer, du vil bestille, og lægger dem i bestillingskurven. Bestillingskurven giver nemt overblik og du kan løbende tjekke indholdet, samt prisen for varerne. Du kan nemt rette i indholdet af bestillingskurven og husk at du skal opdatere kurv.

Eventuelle ekstra betalinger for f.eks. fragt vil først blive medregnet ved ordregodkendelsen.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”Gå til kassen”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr, samt rabatkode, hvis du har. Du kan indtaste din rabatkode i feltet “Click here to enter your code”. Hvis du har indtastet en aktiv rabatkode, vil rabatten blive fratrukket, når du trykker på knap “Anvend“.

Herefter får du ordre, som du skal betale gennem bankoverførsel og vi får email med dit bestillingskøb.

Bestillingskøb i butikken (specielt design bestilling)

Du kan samle fra forskellige kjoler, hvad du godt kan lide i en kjole (fjernes, tilføjes, rykkes, byttes og m.m.) og lave dit egen design af din drømmekjole i din størrelse. Kom gerne forbi og tage en snak med os.

Varer der er specielt fremstillet til dig – såkaldt bestillingskøb.

Betaling                                                         

Hos angelina-design.dk  du har mulighed for at betale gennem BANKOVERFØRSEL i vores webshop. Du får en ordre, som skal betale.

Vores fysisk butik, som ligger Vissingsdage 4, 7100 Vejle, tager MOBILEPAY ELLER KONTANT.

Levering

Vi producerer varer efter jeres bestillingskøb. Det betyder at varerne sendes så hurtigt som muligt inden for 10 arbejdsdage efter vi har modtaget din betaling af bestillingsordre. Vi sender vores pakker med PostNord eller GLS med Track og Trace nummer. Og du kan selv vælge på hvilket posthus eller pakkeboks du modtager. Du modtager en e-mail/sms meddelelse fra PostNord eller GLS, når din pakke er klar til afhentning. Leveringstid ca.3-5 arbejdsdage. Til udlandet, samt Grønland og Færøerne sender vi ikke pakker fra vores webshop. Vi sender din kopi af bestillingsordren sammen med pakken.

Fragt

Fragt vil først blive medregnet ved ordregodkendelsen. Læs mere om fragt her.

Fortrydelsesret

Varer, som er købt på webshop – er der ikke fortrydelsesret. Vi producerer varer efter jeres bestillingskøb (efter din valgte størrelse og farve), og købet er således bindende efter ordre betaling.

Varer, som er købt i vores fysisk butik – er der ikke fortrydelsesret, og købet er således bindende efter ordre betaling.

Varer, som er produceret efter specielt design bestilling – er der ikke fortrydelsesret, og købet er således bindende efter ordre betaling.

Varer der er specielt fremstillet til dig – såkaldt bestillingskøb – er der ikke fortrydelsesret, og købet er således bindende efter ordre betaling. Læs mere her.

Retur og bytte varer 

Vi tager ikke varer retur, vi bytter ikke varer, vi giver ikke tilgodebeviser, hvis du har købt varer i vores fysisk butik eller på vores webshop.

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 7 dage efter fejlen blev opdaget.
Du kan reklamere ved at kontakte os via e-mail eller her.

En reklamation, der sendes retur, uden der har været kontakt til os, godkendes ikke.

Ingen reklamation på perler, broderi, stener, palietter.

Garanti

Ingen garanti på perler, broderi, stener, palietter. Garanti af købeloven.

Udsolgte varer

Angelinadesign.dk producerer mange kjoler om dagen efter bestilling og det er svært af regne, hvor meget stof har vi på lager. Når vi mangler stof eller noget andet, så vi kontakter vi dig via e-mail (inden for 2 dage) efter dit bestillingskøb med forklaring om, hvornår vi får stof og hvornår vi kan sende varer. Efter en aftale med dig, vi kan returnere penge med det samme ellers du vil gerne at vente og få vare hjemme. Returbetalingen for varer (bestillingskøb via webshoppen) foretages til det betalingskort, som der er betalt med eller mobilepay

Tilbagebetaling

Når varer er udsolgt og du har valgt at få penge tilbage, så får du tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, inklusive leveringsomkostninger. 

Vi tillader delvis returnering af varer fra en ordre, men ved delvis returnering af varer får du kun varens købsværdi refunderet. Beløbet på din returvare bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto eller mobilepay inden 7 arbejdsdage fra din ordre betaling.

Privatlivspolitik

For at kunne bestille på angelina-design.dk skal du som minimum oplyse:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Angelina Design Studio og Skrædderi via e-mailLæs mere her.

Opdateret 18. jan 2021.