Menu Luk

Kvinden med eget fingerbøl og design

Kvinden med eget fingerbøl og design

Kvinden med eget fingerbøl og design. Angelina Bendtsen, skrædder og designer, har åbnet eget skrædderi i Vissingsgade. “Angelina Design Studio” er også et udstillingsvindue af flotte kjoler.

Vejle: “Du skal lige se denne kreation; mærk lige den italienske satin og læg også mærke til blonderne, de er hollandske”.

Det er en stolt håndværker, Angelina Bendtsen, der viser en af sine kjoler frem i sin nye forretning i Vissingsgade 4. Og hver eneste af kjolerne, brudekjolerne og konfirmationskjolerne, der hænger på bøjlerne eller ginerne stråler da også af en skrædders store passion.

– Jeg elsker og har altid elsket at sy og at få lov til at være kreativ, hver gang jeg tager stingene til en ny kjole, siger Angelina Bendtsen.

Et udstillingsvindue

Efter at have arbejdet i 15 år som skrædder, var tidspunktet for at åbne sit eget “Angelina Design Studio” det helt rigtige. Det sammen med placeringen i Vissingsgade, et lille strøg til gågaden, der rummer små specialbutikker, spisesteder frisører og modeforretninger, gjorde valget let for hende.

– Når jeg alligevel skulle have et lille skrædderi, kunne jeg ligeså godt åbne et udstillingsvindue med nogle af mine kjoler. Nu kan de vejlensiske kvinder både se kjolerne på mit website og i mit udstillingsvindue, forklarer Angelina Bendtsen.

Hun kommer fra Riga, og herfra har den lettiske kvinde taget masser af kvindelighed med, inden hun som nævnt for 15 år siden flyttede til Danmark.

– Kjolerne må gerne udstråle kvindelighed; det kan vi kvinder godt lide. Vores eget bryllup er den største dag i vores liv; derfor skal en brudekjole heller ikke være metervarer, mener Angelina Bendtsen.

Skrædderi

Udover brudekjoler og konfirmationskjoler syet af blandt andet italiensk satin og hollands blondestof, syr den passionerede skrædder også gerne kjoler til livets store fester.

– Jeg har endnu ikke syet kjoler til kendte personligheder. Men jeg har da repareret nogle af deres kjoler; det er også en stor del af mine forretning.

– Som uddannet skrædder kan jeg godt lide at kunne reparere eller lave forandringer. Dét at se kundernes glæde i øjnene, når deres yndlingskjole kan repareres eller forandres til en ny kreation, det kan jeg godt lide, siger hun.

Derudover arbejder hun også for mange af byens tøjforretninger, der har brug for en dygtig skrædder, når et par habitbukser skal lægges op, eller en kjole skal rettes til.

– Mange private finder også vej til min butik, siger skrædderen, inden hun lige må vise en konfirmationskjole i satin, med masser af blonder og en perlekæde rundt om livet…

https://www.ugeavisenvejle.dk/ugeavisenvejle/Kvinden-med-eget-fingerboel-og-design/artikel/383309

Af Flemming Larsen , flla@jfmedier.dk 07. februar 2019 kl. 06:53

Posted in Nyheder

Related Posts